Bouwbedrijf Grooteman van Dijk BV

Over Ons

Bouwbedrijf Grooteman-van Dijk BV is een vakbekwame onderneming en al ruim 30 jaar actief in de bouwsector. Wij zijn gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven en instellingen. Wij voeren de werkzaamheden vakkundig en efficiënt uit en beschikken over ervaren en goed opgeleide vakmensen. Hierdoor kan de opdracht in een zo kort mogelijke tijdsperiode worden gerealiseerd.

Wij beschikken over een prachtig bedrijfspand met een machinale timmerwerkplaats met een eigen spuiterij. In de timmerhal zijn tal van moderne houtbewerkingsmachines die zorgen voor de fabricage van kozijnen, deuren, daklijsten etc. Ieder bouwwerk kan zo met veel zorg en aandacht voor kwaliteit en details tot stand worden gebracht. Bovendien biedt de hal voldoende ruimte om bepaalde onderdelen van de bouw prefab te maken. Door deze manier van werken, zijn we minder afhankelijk van het weer en kan het de bouwtijd verkorten. Het bedrijf kan door deze bezetting heel flexibel uit de voeten.

Bouwbedrijf Grooteman-van Dijk BV is lid van Bouwgarant. Dit keurmerk betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Kortom, wij hebben alles in huis om uw bouwopdracht vakkundig uit te voeren en te begeleiden. Voor Bouwbedrijf Grooteman-van Dijk BV zijn de wensen, eisen en mogelijkheden van onze opdrachtgevers belangrijke uitgangspunten. Service en kwaliteit staan centraal in onze werkwijze. Een goede samenwerking met de opdrachtgever is daarbij van groot belang.